1

Téma: Dětské hřiště v Radimi

Vaše názory, připomínky a věcná diskuze na téma dětské hřiště v Radimi. Zajímalo by mě, jestli Vám v obci tento prostor chybí, jaké hrací prvky byste na hřisti uvítali, kde by mělo být hřiště umístěno a proč nebo naopak kde by nemělo být umístěno a proč, atd. atd. .......

Re: Dětské hřiště v Radimi

Já souhlasím s tím aby byl dětský koutek na hřišti.Koná se tam spoustu akcí takže je to pro maminy dobré místo.A co se týče atrakcí, tak si myslím že by tam neměla chybět klouzačka,houpačka a nějaká ta prolejzačka či hrazda.Jo a samozřejmě sezení pro maminky a tatínky.

Naposledy upravil: Lenďa Karbanová (2009-10-20 19:48:32)

3

Je to supr nápad a rozhodně sem pro aby to bylo na hřišti, je tam hodně akcí a tím by to bylo využité víc jak na farské zahradě. Další věc je že už je na hřišti pískoviště, které by se dalo připojit k novému hřišti.

4

já jsem také pro umístění na hřišti, koná se tam spoustu akcí a to nejenom sportovních a dětské hřiště by tam bylo určitě víc využité, navíc takovýto prostor u nás na vesnici chybí

5

Kde by mělo být hřiště přesně umístěno? Jaké "atrakce" bude obsahovat dětské hřiště?

6

myzsak napsal:

Kde by mělo být hřiště přesně umístěno? Jaké "atrakce" bude obsahovat dětské hřiště?

hriste by melo být umístěno na dvou pozemcích a to na pozemku vedle školy a na pozemku sokolského hřiště (u pískoviště) a co přesně bude obsahovat zaleží na tom , kdo vyhraje výběrové řízení, ale určitě tam nebude chybět klouzačka a různé druhy houpaček

7

Bude součástí i třeba nějaké zastřešené posezení? zpevněné plochy okolo?

8

myzsak napsal:

Bude součástí i třeba nějaké zastřešené posezení? zpevněné plochy okolo?

s žádným zastřešením se nepočítá a zpevněné plochy z důvodu bezpečnosti také nebudou
s čím se počítá je posezení (1-2 lavičky dle financí)

9

jo a pokud by třeba někdo věděl o firmě zabývající se výstavbou dětských hřišt, tak sem s ní, muzeme ji oslovit ohledně výběrového řízení

10

nejlepší budeš mít zadat poptávku na www.epoptavka.cz a výrobci budou osloveni a ti, co mají zájem, se ozvou sami.