Téma: Vyvádění májů
jsem teď nějak mimo hlavní dění v obci, a tak bych se chtěl zeptat, zda máte někdo další informace o akci Vyvádění májů v sobotu..jestli budou nějaký alegorický vozy, za co se přestrojit do průvodu a tak..díkas
Nejste přihlášen. Přihlaste se, nebo se zaregistrujte.
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
jsem teď nějak mimo hlavní dění v obci, a tak bych se chtěl zeptat, zda máte někdo další informace o akci Vyvádění májů v sobotu..jestli budou nějaký alegorický vozy, za co se přestrojit do průvodu a tak..díkas
Vyvádění májů se uskuteční v sobotu od 16,00 hod. Alegorické vozy budou, přestrojení dle uvážení, mávátka s sebou. Během dneška by se měly objevit i plakáty, kde budou veškeré informace. Zakončení na hřišti - posezení, pro děti diskoteka.
takže jestli tuším, bude to taková recese na dobu míru a štěstí?
to ne, spíš to bude takova akce pro děti, jako nahrada za detský den, který se nakonec nestihl uspořádat.tim ale nechci rict ze to je akce jen pro deti
aha..a já už sháněl Klementa..
tak nakonec to byla pěkná recese!!!! sice nás "uvědomělých" mohlo jít více, ale jinak super!!!
Příspěvky [ 6 ]
Stránky 1
Chcete-li přispívat, musíte se přihlásit nebo projít procesem registrace.
Náš tip: Erotické pomůcky, gely, We-Vibe má sexshop Růžový slon; Revoluční vibrátor We-Vibe nejprodávanější erotická pomůcka roku; Hodinky - pánské a dámské hodinky; Kočárky, autosedačky a dětské zboží - ABC kočárky jsou zde pro Vás; Crazy čočky, Kontaktní čočky, barevné kontaktní čočky.; Klasické pletivo nebo poplastované pletivo?; InetLine.cz - levné zájezdy ; Rychlá tvorba webových stránek, webové stránky pro firmy.; Dárky k narozeninám; Nabízíme okrasné ploty, bezpečnostní ploty.; Ubytování v soukromí Chorvatsko 2010, přímo od Chorvatské CK, rady na cestu.; Masáže Praha; Dárky pro muže ;